Jadu..

Idag blev jag ledig eftersom hantverkarna på jobbet ligger efter.
Har suttit i solen en stund och läst bok, läser Bedragen, faktist en bra bok, ganska spännande. Hoppas att jag fick lite färg på bröstet den stund jag satt där. I eftermiddag är planen att åka ut till Lina i butiken o sitta mer i solen dricka kaffe o prata!

En sak som jag börjat fundera på är samvetesfrågor, te.x att tsitta o ta ett glas vin, det känns så mkt bättre o ta det där glaset om någon mer är hemm, det spelar liksom ingen roll om den andra också dricker vin, bara att någon är hemma gör det med OK! Varför är det så? Jag tror nästan alla människor är så, står det en skål med godis framme  är det samma sak, är man ensam får man genast lite dåligt samvete, men är det någon hemma tänker man inte på det på samma sätt.
Mänskligt märkligt betende!


Try sleeping with a broken heart!

Ledig!


Idag har jag varit ledig, sov jättelänge! Har inte sovit så länge på länge.. Men det var skönt, var uppe ganska sent.
Igår vad jag o M o såg på bio. Fick bjuda honom för att han varit så snäll o lagat bensinsprutande Bruno.
Vi såg Green Zone, handlade om krig i Bagdad med Matt Damon.

Helt okej faktiskt.
Det var bara vi två på bion, kändes lite konstigt o sitta helt själva på bio, men då fick man ju ha fötterna över stolarna framför, ganska skönt faktiskt!

Jaja, iaf, efter jag sovit så länge så gjorde jag väldigt god frukost med mackor med massa gott på och en nyttig blåbärssmoothie! :) Sedan var det o klä på sig och träffa Åsa på stan, hon skulle hitta present till Mikaela som fyller år, och det hittade vi med, kan ju inte skriva vad det var eftersom hon inte har fått det ännu! :)
Efter det mötte vi upp Annika för att åka till Sofie med lite pigga upp sig godis eftersom hon är lite sjuk. hon blev glad men inte Martin, han var nämligen också sjuk men han fikc inget godis. Men men, så kan det va! :)

Köpte Magnum Gold och åkte ut till Lina i butiken och tog en glass och kaffe i solen med henne! Den vad god, alltså glassen! :) Man blev helt glittrig om munnen av den med. Kommer jag nog köpa någon mer gång i sommar.
Väl där i solen bestämde vi att vi skulle åka hem till Annika och laga quesadillas och se på film. Det blev Så Som i Himmelen. Väldig bra film tycker jag. Gabriella sång är så vacker och stark! Hatar kvinnomisshandlare!

Planerar min morgondag med massa fikande! Man måste ju passa på när man är ledig! :)


Föresten...
Hur ska man veta att man räcker till?


sunday

leave the world behind?

springrain

Jag som hade tänkt att gå ut o gå en härlig promenad i solskenet innan jobbet. Varför är det alltid fint väder när man jobbar för? Det är ju så typiskt.

Igår fick jag träffa Charlotte och Matilda igen! :) Så himla skönt o ha er hemma igen. Få känna på er o inte bara se kort på er blogg! :) Fick se på bilder från resan, eller lite bilder, vi hann inte titta på alla, men det var ju ganska många. Bara längtar tills jag ska göra min utlandresan. SPARA SPARA!

Det går inte så bra för mig i letandet efter en bäddsoffa, kolar blocket typ varje dag, men ingen bra finns. Kanske är lite väl kräsen för de pengarna jag har tänkt lägga, blir nog en från IKEA när vi åker upp nästa gång. Kostar ju typ lika mkt som en begagnad.

Nej, nu ska jag ta o gå o duscha för att sen åka o jobba. Blir jag o pumaungarna ikväll då! JIPPI


testar!

Hur lyckas man få till ett snyggt utseende på bloggen?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0